מתכון פילה דג ברמונדי ישראלי אפוי עם עגבניות שרי וקישואים Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

ברמונדי ישראלי בתבשיל פיקנטי של עגבניות וזיתים

ברמונדי ישראלי בתבשיל פיקנטי של עגבניות וזיתים

  • זמן הכנה: 20 דק'
  • מס' סועדים: 7

מרכיבים:

  • 4 דג ברמונדי ישראלי פילה, חצוי לשניים
  • 7 כפות שמן זית
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 4 עגבניות חתוכות לקוביות
  • כוס מים
  • צרור כוסברה
  • פלפל חריף פרוס
  • זיתים ירוקים משומרים מפחית
  • צרור סלרי
  • לתערובת התבלינים:
  • מיץ לימון
  • כפות שמן זית
  • כף פפריקה מתוקה גדושה ● 1/2 כפית כורכום
אופן הכנה

1. במחבת רחבה יוצקים שמן זית ומטגנים את השום
2. מוסיפים את העגבניות, הזיתים, הסלרי, הפלפל החריף, תערובת התבלינים וכוס מים
3. מוסיפים מעט מלח ומבשלים כ-8 דקות
4. מוסיפים את דגי ברמונדי ישראלי, הזיתים והכוסברה ומבשלים כרבע שעה נוספת