רוסטפיש ברמונדי ישראלי עם פיסטוקים וחמוציות
מאת מערכת/ אשר ולינור גל / 'חנה דגים' רחובות
- זמן הכנה: 45 דק'
- כמות סועדים: 4
מצרכים
- 2 פילה דג ברמונדי ישראלי במשקל של-800 גר' – מפולט ללא עור
- 2 פילה דג ברמונדי ישראלי במשקל של-800 גר' – מפולט עם עור
- 30 גר' פיסטוק קצוץ
- 30 גר' חמוציות קצוצים
- שן שום טרי כתוש
- ביצה טרייה
- כף פירורי לחם
- קורט מלח
- קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות
2. קוצצים את 2 יח' הפילה ללא עור עד לקבלת מרקם אחיד ומעט דביק ומערבבים עם יתר המצרכים
3. מניחים פילה אחד (עם העור) כשהעור כלפי מטה ומניחים על חלקו העליון את מילוי הדג
4. מניחים מעל את פילה הדג השני ומגלגלים בנייר אפייה ונייר כסף לרולדה. שימו לב לא להדק יותר מידי!
5. מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 30 דק'. סמוך להגשה יש להוציא את נייר האפייה ונייר כסף, להניח על משטח חיתוך ולפרוס!