מתכון פילה דג ברמונדי ישראלי אפוי עם עגבניות שרי וקישואים Barramundi
close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

תבשיל קציצות ברמונדי עם ארטישוק

מאת השף עמוס חיון בשיתוף מסעדת logo_reciept

  • זמן הכנה: שעה
  • מס' סועדים: 6

מרכיבים:

לתבשיל

  • 1/4 כוס שמן
  • בצל קצוץ
  • פלפל ירוק חריף פרוס
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כוס לימון כבוש
  • צרור כוסברה קצוצה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 10 תחתיות ארטישוק
  • חתוכות לרבעים
  • 1.5 ליטר מים או ציר דגים

לקציצות

  • 1 קילו דג ברמונדי טחון
  • 1/2 בצל בינוני מגורר
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • 1/4 כפית כורכום
  • 4 כפות כוסברה קצוצה
  • ביצה
אופן הכנה

1. בסיר שטוח מחממים שמן ומטגנים בצל, עד שהבצל שקוף, מוסיפים
את הארטישוק ופלפל חריף וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות.
2. מוסיפים כורכום, לימון כבוש, כוסברה, מלח ופלפל, וציר הדגים,
מביאים לרתיחה מערבבים ומסירים מהכיריים.
3. מכינים את הקציצות: מערבבים את כל החומרים מלבד הדג. מוסיפים
את הדג ומערבבים. יוצרים מהתערובת קציצות קטנות ומאורכות מעט
(50 גר ליחידה בערך).
4. מטגנים את הקציצות על להבה בינונית-נמוכה עד להשחמה.
5. מסדרים את הקציצות המטוגנות ברוטב ומבשלים על אש בינונית
כ-35 דק עד לצמצום הרוטב.
6. טועמים ומתקנים תיבול.